Digital Markedsføring

Digital markedsføring omhandler i vores regi markedsføring gennem et magasin, som bliver distribueret digitalt eller markedsføring på diverse skærme eller pyloner.

Kontakt os

Kort om vores digitale markedsføring

FL Marketing startede i 2013 op med digital markedsføring i form af at sælge og distribuere annoncerne ud på blandt andet OK Benzins OK+ skærme spredt udover hele Danmark. Derudover hjælper vi med markedsføring på pyloner, storskærme og andre elektroniske standere, hvorpå det er muligt at fremvise og sælge annoncer.
Pæne magasiner har altid været vores kerneprodukt, så derfor er det kun naturligt at vi konstant forbedrer os på det område. Flere og flere samarbejdspartnere efterspørger mulighederne i et online magasin, hvorfor det nu både er muligt for os at lægge videoer, animationer og pæne billeder ind på et sådant magasin.
Kontakt os

Tryk på skærmen og se et eksempel på et flot digitalt distribueret magasin

“Klikbar” annonce og blandede video-præsentationer

Udover mulighederne for samarbejdspartnerne på det digitale magasin, så kan vi nu også tilbyde annoncørerne en “klikbar” annonce, som læseren kan trykke på og blive ledt videre ind på annoncørens hjemmeside. Vi bestræber os hele tiden på at holde os opdateret på den digitale platform, da den vil være et sted, vi bevæger os mere og mere ind på.

Et af de gode eksempler på en succesfuld historie indenfor vores digitale markedsføringskoncept, er som tidligere nævnt OK Benzin. Dette er et samarbejde, som vi startede op med OK tilbage i 2013, hvor vi havde mulighed for at tilbyde lokale erhvervsdrivende at blive vist på OK+ skærme i deres lokalområde. Annoncen kan i dag være i form af både video, stilbillede eller animation, som bliver vist på skærmene, når kunder tanker på OK+ tanken.

Står I med overvejelserne, om der kan sælges annoncer på jeres elektroniske skærme, så tag gerne kontakt til os – for det kan der med meget stor sandsynlighed!

Kontakt os