Websites & SoMe

Det nyeste tiltag, vi har søsat, er opsætning og vedligeholdelse af websites samt hjælp til håndtering af vores samarbejdspartneres sociale medier.

Kontakt os

Kort om websites & SoMe

Vi har valgt at tilbyde hjælp til vores samarbejdspartneres websites, fordi vi er af den overbevisning, at det digitale- og det printede medie skal supplere hinanden. Når vi alligevel sætter bladet op, hvori de gode historier indgår, kan vi lige så godt hjælpe med at holde hjemmesiden opdateret, pæn og overskuelig.
Derudover er vi begyndt at tilbyde hjælp i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse på de sociale medier. Synligheden på de sociale medier, samt det at have en god hjemmeside, er nogle af de ting, der hjælper med at få medlemmer til at benytte de online medier.
Kontakt os

Fra layout til endelig lancering af website

Vi hjælper med hele produktionsprocessen: fra layout til endelig lancering af website. Vi kan også hjælpe med løbende håndtering og opdatering af nyheder, men vi kan også overdrage det hele til jer, så I selv har mulighed for at opdatere sitet. Sagt på en anden måde: Vi er utrolig fleksible i de samarbejder, vi indgår – det er op til jer, hvordan I ønsker det.

Det samme gør sig gældende for jeres konto på de sociale medier. Vi kan hjælpe med håndteringen og uploading af nyheder, men vi kan også overdrage det til jer, så I selv står for denne del.

Står I derfor og mangler hjælp til at udbrede kendskabet, så kontakt os endelig!

Kontakt os