Websites, SEO & Google Ads

Det nyeste tiltag, vi har søsat, er opsætning og vedligeholdelse af websites samt hjælp til håndtering af vores samarbejdspartneres sociale medier.

Kontakt os

Kort om Websites, SEO & Google Ads

Vi har valgt at tilbyde hjælp til vores samarbejdspartneres websites, fordi vi er af den overbevisning, at det digitale- og det printede medie skal supplere hinanden. Når vi alligevel sætter bladet op, hvori de gode historier indgår, kan vi lige så godt hjælpe med at holde hjemmesiden opdateret, pæn og overskuelig. Samtidig med at vi kan hjælpe vores samarbejdspartnere yderligere, så ønsker vi også at hjælpe vores annoncører yderligere. Vi har derfor valgt at satse på at kunne hjælpe vores annoncører med at blive set endnu mere, ved at ansatte 2 som har hver deres ekspertise inden for SEO og Google annoncering.
Vi har nu derfor mulighed for at hjælpe med både opbygning af en ny hjemmeside og hjælpe med at få hjemmesiden optimeret bedst muligt i forhold til at blive fundet på google. Samtidig med disse tiltag, er vi begyndt at tilbyde hjælp til vores samarbejdspartnere i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse på de sociale medier. Synligheden på de sociale medier, samt det at have en god hjemmeside som samtidig er nem at finde, er nogle af de ting, der hjælper med at få medlemmer til at benytte de online medier.
Kontakt os

Fra layout til endelig lancering af website

Vi hjælper med hele produktionsprocessen: fra layout til endelig lancering af website. Vi kan også hjælpe med løbende håndtering og opdatering af nyheder, men vi kan også overdrage det hele til jer, så I selv har mulighed for at opdatere sitet. Sagt på en anden måde: Vi er utrolig fleksible i de samarbejder, vi indgår – det er op til jer, hvordan I ønsker det.

Det samme gør sig gældende for jeres konto på de sociale medier. Vi kan hjælpe med håndteringen og uploading af nyheder, men vi kan også overdrage det til jer, så I selv står for denne del.

Står I derfor og mangler hjælp til at udbrede kendskabet, så kontakt os endelig!

Kontakt os