Eventprogrammer

Eventprogrammer benyttes ved events i alle former. Et program til jeres event er med til at højne tilskuerværdien, og så er det altid spændende at kunne gemme programmer med gamle statistikker og hive dem frem ved lejlighed. Læs mere nedenfor omkring eventprogrammer.

Kontakt os

Kort om vores eventprogrammer

FL Marketing udarbejder programmer til events i alle afstøbninger. Vi har hjulpet med produktionen af alt fra kampprogrammer til VM i herre- og damehåndbold, til programmet som udgives i forbindelse med Cirkus Summarum.
Et eventprogram er ofte med til at højne oplevelsen for tilskuere, sponsorer og alle der deltager i jeres arrangement. Samtidig med at det giver jer professionelt udtryk, er det med til at give jer et samlet ansigt udadtil.
Kontakt os

Eksempler på vores eventprogrammer

icon-arrow

Skræddersyede løsninger

FL Marketing tilbyder skræddersyede løsninger, som tilpasses efter jeres behov. Vi kan varetage den komplette produktionsproces i forhold til at layoute og trykke programmerne, men vi har også mulighed for at skrue det sammen på mange andre måder – det er helt op til jer, hvordan I som samarbejdspartner ønsker, at det skal fungere.

I bør vælge at benytte programmer til jeres event, hvis I kan se en idé i at skabe en større tilskuerværdi i form af interessante statistikker og spændende journalistik. Vores grafikere vil altid i samarbejde med jer få udarbejdet lige netop dén designprofil, som I mener, at der passer til jeres event.

Gør derfor som mange andre arrangører og få udarbejdet et visuelt fængende eventprogram – alle events fortjener et spændende program!

Kontakt os