Magasiner

Magasiner benyttes når man som forening ønsker at eksponere sig selv, medlemmer og sponsorer

Kontakt os

Kort om vores magasiner

Det kan være alt lige fra Idrætsliv som udgives af Danmarks Idrætsforbund og sendes ud til samtlige sportsklubber i Danmark, til Randers FC som skal have udgivet et profilmagasin, der skal uddeles i Randers og omegn.
FL Marketing kan hjælpe jer med at skabe et professionelt udtryk samt et fornuftigt økonomisk grundlag ved udgivelse af jeres magasiner, således der ikke kun er udgifter forbundet med udgivelserne.
Kontakt os

Eksempler på vores magasiner

icon-arrow

Alt fra layout og tryk til selve udsendelsen

Vi hjælper med alt fra layout og tryk til selve udsendelsen af magasinet til medlemmer. Det eneste I skal levere, er de gode historier! Lige netop de gode historier om foreningen eller medlemmerne er det, som er med til at præge et godt magasin.

Vi oplever oftere at et magasin, som udsendes fysisk, er klart den bedste måde at få foreningens budskaber og informationer ud til medlemmer og andre interessenter på. Vi har flere eksempler på foreninger, der tidligere har forsøgt sig med at sende dybdegående historier ud online, som er vendt tilbage til et printet magasin, fordi de oplever øget respons på magasinet frem for onlineplatformen.

At læse gode historier er bare noget helt specielt, når man selv sidder med magasinet i hånden. Derudover elsker læserne at kunne gemme magasinerne, hvor netop de er omtalt. Samtidig er et magasin også et sted, hvor man kan tilbyde sponsorer omtale og skabe økonomisk gevinst den vej rundt.

Står I derfor som klub eller forening og overvejer at udgive et magasin, så er I meget velkomne til at kontakte os. Sammen kan vi udgive jeres næste magasin!

Kontakt os