Grafisk Opsætning

FL Marketing tilbyder alt indenfor grafisk opsætning – står I derfor med en grafisk udfordring, uanset størrelse, så er vi den helt rigtige samarbejdspartner!

Kontakt os

Kort om vores grafiske opsætning

Tilbage i år 2001 valgte FL Marketing at starte sin egen grafiske afdeling op. Det betød at vi dengang, som nu, selv fik mulighed for at hjælpe foreningerne med den grafiske opsætning. Vi har samtidig mulighed for at tildele en fast grafiker som samarbejdspartner, så vi er sikre på at ramme den korrekte designprofil hver gang!
Samtlige grafikere som vi har ansat, arbejder fra vores adresse i Hørning. På den måde er du sikker på altid at have mulighed for at komme i kontakt med os vedrørende de grafiske opgaver, der skal løses: Både telefonisk eller på vores adresse til en kop kaffe.
Kontakt os

Har I brug for hjælp til en grafisk opgave?

I år 2019 opkøbte FL Marketing den grafiske virksomhed Harboe Grafisk, for på den måde at satse endnu mere på de grafiske opgaver, samtidig med at man tilførte nye kompetencer til holdet af grafikere i form af ansættelsen af den tidligere ejer. Vi har nu derfor kompetencerne til at løse selv de mest udfordrende grafiske opgaver.

Har I brug for hjælp til en grafisk opgave, kan I derfor altid kontakte os og spørge efter vores produktionschef Simon Rasmussen.

Kontakt os