Digitalt Tryk

Vi håndterer tryksager store som små og kan hjælpe med enhver form for tryk.

Kontakt os

Kort om digitalt tryk

FL Marketing startede op med eget digitalt trykkeri i 2007. Ønsket var fra start en større fleksibilitet på de trykopgaver, som vi har i huset - og det fik vi! Siden da har vi været i stand til at være fleksible på vores trykopgaver, når det gælder!
Da trykmaskinen opgav i 2020, vurderede vi her på FL Marketing, at det var tid til at satse endnu mere på den gren af virksomheden, som havde med tryk at gøre.
Derfor valgte vi at investere i en større trykmaskine og udarbejde en hjemmeside, så vi nu både trykker for samarbejdspartnere, men samtidig har mulighed for at tage trykopgaver ind fra eksterne partnere, som vi endnu ikke har samarbejde med. Vi kan derfor hjælpe med alle former for tryk - så står I og mangler en samarbejdspartner på jeres tryksager, så tag kontakt til os, og vi vil herfra hjælpe jer igennem en nem og sikker proces!
Kontakt os

 

Eksempler på digitale tryksager vi har hjulpet med

 

Investeret i et større setup

I starten var ønsket egentlig ikke at skabe et større trykkeri, men da størstedelen af vores samarbejdspartnere udgiver tryksager i mindre oplag, fandt man det rentabelt at investere i et større setup.

Derfor har vi nu også fået udarbejdet en hjemmeside, således vi nu har muligheden for at hjælpe alle med fremstilling af tryksager. Du kan derfor med fordel besøge vores website www.fltryk.dk og se, hvad vi tilbyder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos FL Tryk.

Kontakt os