Foreningsblade

Foreningsblade er for de foreninger, som ønsker et talerør til medlemmerne, der supplerer den hurtige digitale information.

 

Kontakt os

Kort om vores foreningsblade

FL Marketing hjælper mange forskellige foreninger med at udgive deres medlemsblad. Et medlemsblad er ofte kendetegnet ved at fortælle gode historier om de aktiviteter, som foregår i foreningen. Det kan eksempelvis være en klub, som ønsker at fortælle lokalsamfundet, hvordan tiden i foreningen bliver brugt, og på den måde hverve eventuelle nye medlemmer.
Udover at være et godt redskab til at hverve nye medlemmer, fungerer et medlemsblad samtidig som bro mellem de forskellige aktiviteter i foreningen, så alle er informeret om den gode historie. Medlemsblade bruges også ofte som supplement til foreningens hjemmeside – hvilket vi også kan hjælpe med opsætning samt håndtering af.
Kontakt os

Eksempler på vores foreningsblade

icon-arrow

Suppler den hurtige digitale information

Foreninger bør vælge at udgive et medlemsblad, hvis foreningen har et ønske om at supplere den hurtige digitale information med længere dybdegående fortællinger om eksempelvis medlemmerne eller aktiviteterne i foreningen. Det er også vigtigt at holde sig for øje, at medlemsblade ofte bliver gemt af medlemmerne.

Når medlemsbladene bliver gemt, så opbygger foreningen sig også et “museum” over tid, hvor mange gode historier ikke blot går i glemmebogen. Et andet eksempel på en type af foreningsblad vi ofte hjælper foreningerne med, er deres jubilæumsskrifter.

Når foreningerne runder et skarpt hjørne, og ønsker at fortælle historien, står vi altid klar til at hjælpe. Vi ved, at I som forening er stolte af jeres historie, og vores grafikere sidder altid klar til at hjælpe med at give jer lige præcis den designprofil, som I ønsker jeres jubilæumsskrift skal have. Derudover er jubilæumsskrifter altid en god måde at vise sin forening frem til nye medlemmer og en utrolig god måde at hylde de medlemmer, som har gjort en ekstra indsats i løbet af foreningens historie.

Hvis I også har et ønske om at udgive et flot foreningsblad til jeres medlemmer, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os